Classics, passion for the past

1974 Triumph TR6

€ 34950

Body Cabriolet
VIN t7183
Triumph TR6 | Gerestaureerd | Historie bekend | Overdrive | 1974
Highlights:
- Gerestaureerd - Historie bekend - Overdrive - 2500cc 6-cilinder motor - Zeer goede staat
Gerestaureerde Triumph TR6 te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR6 uit 1974. De TR6 is afkomstig van een bekende klant van E&R Classics en is altijd met veel liefde onderhouden. De onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Deze Triumph wordt aangedreven door de 2500cc 6-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak die is voorzien van overdrive. De British Classic is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat.
Triumph TR6 in Signal Red te koop Het totaalplaatje van de Triumph TR6 die we hier te koop aanbieden klopt helemaal. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Signal Red. Een lakwerk dat eruit knalt en helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. Het interieur van de TR6 verkeert in een nette staat en beschikt over zwarte kunstlederen bekleding en een prachtig houten dashboard. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt zodra het zonnetje schijnt.
Triumph TR6 kopen? Bent u op zoek naar een gerestaureerde Triumph TR6? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it