Classics, passion for the past

1958 MG MGA

€ 44950

VIN m4047
MG MGA Cabriolet | Gerestaureerd | 1622cc | 5-versnellingsbak | 1958
Highlights:
- Gerestaureerd - Krachtige 1622cc MK2 motor - 5-versnellingsbak - Schijfremmen voor - Diverse technische upgrades Gerestaureerde MG MGA Cabriolet uit 1958 te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige MG MGA Cabriolet uit 1958. Deze MGA is afkomstig van een bekende klant die de oldtimer bij ons in het verleden heeft gekocht. De MGA is in het verleden gerestaureerd en verkeert in een zeer goede staat. Hij is uitgerust met de meest krachtige 1622cc MK2 motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak. De MGA heeft schijfremmen voor en is uitgerust met tal van technische upgrades zoals elektrische ontsteking, RVS uitlaat, instelbare schokbrekers en een elektrische koelventilator.
MG MGA Cabriolet uit 1958 te koop De MGA Cabriolet die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Chariod Red en staat op een set prachtige chromen spaakwielen. De MGA heeft daarnaast een aantal leuke opties die hem een eigentijds karakter geven zoals louvres in de motorkap, extra mistlampen en een kofferrek. Het interieur is voorzien van zwarte kunstlederen bekleding met rode piping, een armsteun en Moto-Lita stuurwiel. Hij beschikt over een zwarte soft top met schuifraampjes en een tonneaucover.
MG MGA Cabriolet te koop bij E&R Classics Bent u op zoek naar een gerestaureerde MG MGA Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u. Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it